Een gepaste opdracht voor Johan bij Wocozon

Meet Johan! Johan heeft passie voor elektrotechniek en houdt ervan zijn eigen projecten te starten. Energiestudent heeft Johan verbonden aan Wocozon waar hij nu werkt bij de afdeling Monitoring & Beheer. Momenteel is er een bepaalde update-storing bij de zonnepanelen en Johan is druk bezig met het project om die storing te verhelpen. Het is een enorm project: “ten eerste leren over de specifieke update, langs mensen thuis gaan, en opgedane kennis goed documenteren. De kennis is verzameld in een handleiding en er zijn nieuwe monteurs die nu de updates regelen.’

Een mooie klus die past bij Johans skills: Johan heeft namelijk langere tijd Natuurkunde gestudeerd, aan zijn verbouwing thuis gewerkt en is opnieuw de collegebanken ingegaan om aan elektrotechniek te beginnen, maar kon na het stoppen met die opleiding niet de baan vinden die bij zijn wensen paste. Desalniettemin, wist Energiestudent voor Johan wel een mooie connectie te regelen. “Eeuwige lof voor Energiestudent om mij binnen te krijgen. Piet-Hein heeft daadwerkelijk moeite gedaan om mij aan een mooie functie te koppelen”.

ZZP’er zijn is wel een uitdaging geeft Johan toe. “Uren registratie en zelf belastingaangifte doen is niet aan mij besteed”. Als Johan verder een beschrijving geeft van EnergieStudent noemt Johan: “De connecties zijn goed. Piet-Hein heeft een goede kijk op je CV en weet hoe je die zo goed mogelijk kan aanpassen. Ook kan je als elektrotechneut via Energiestudent mooie praktijkervaring doen”. 

 

Johan bij Wocozon

Zakelijk partner worden

Help jouw organisatie en de toekomst van de energietransitie

EnergieStudent worden

Ontwikkel jezelf tot ondernemer binnen de energietransitie