Emiel bij Groendus

“Een aantal maanden terug ben ik EnergieStudent komen versterken. Ik kwam terecht in een groep gemotiveerde en enthousiaste studenten die allemaal warm liepen voor energietransitie. Ik werd hierdoor extra gemotiveerd en al snel kon ik aan de slag bij mijn eerste opdracht bij Groendus!
 
Groendus helpt bedrijven de stap naar 100% duurzame energie te zetten door besparing en het opwekken van zonne- of windenergie. Ik houd mij onder andere bezig met het interessante congestieprobleem en projecten met zonnepanelen. Het is erg leuk om met een groep gedreven mensen bij Groendus samen te werken en mee te helpen aan het versnellen van de energietransitie in Nederland!  
 
Bij EnergieStudent heb ik de mogelijkheid om mijn kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen. Ik heb veel zin om meer tijd in deze opdracht bij Groendus te steken en kijk erg uit naar de andere projecten waarbij ik mijn steentje kan bijdragen in deze prachtige sector!”