Dit vond EnergieSamen van EnergieStudent Siem

“Ik hoop dat Siem voor ons blijft werken en dat hij het leuk vindt, en voor de toekomst hoop ik dat we nog tien projecten samen kunnen doen”

 

Alle projecten van Energie Samen gaan over de energietransitie. We helpen burgerinitiatieven op het gebied van duurzaamheid. Geert van Energie Samen: “De manier waarop Siem met mensen spreekt, maakt dat ze bereid zijn om zich aan te passen. Wij passen momenteel het tijdschrijfsysteem aan. Siem heeft een bepaalde slimmigheid en dat is erg fijn om mee samen te werken. Wat ik waardeer aan hem, is dat hij de juiste vragen stelt. hij heeft bij een aantal projecten conflicteren geconstateerd en vraagt dan door waarom in het verleden bepaalde keuzes zijn gemaakt.”

 

Kortom “Siem pakt alles heel snel op” vertelt Geert. “Hij weet de rust en tijd te vinden om zich de werkzaamheden eigen te maken. Hij raakt niet in paniek en is gestructureerd bezig met de taken die ik hem toebedeel. Het gaat nu over een tijdschrijfsysteem, maar als Siem voor ons blijft werken, kan het volgende project zomaar over de warmtetransitie gaan.”