Jan bij afdeling Energie aan Universiteit Utrecht

Jan zit al sinds januari de energieafdeling aan Universiteit Utrecht, waar hij overzichten maakt van alle energie-opweksystemen van de universiteit. Hij houdt zich vooral bezig met warmtekrachtinstallaties en zorgt ervoor dat de eigenaren op de hoogte worden gebracht van de stand van zaken. Door deze opdracht heeft Jan geleerd om met bepaalde software te werken en kan hij data omzetten naar leesbare en begrijpelijke Excelsheets.

Jan is ook een ondersteuner van de opdrachtgever. Samen bespreken ze aan het begin van elke week wat er gedaan moet worden. In zo’n bespreking geeft de opdrachtgever een helikopterview van het project en dan stemt Jan haar view af op zijn specifieke taak. Jan geeft aan veel te leren van deze informele manier van contact en vindt het een fijne manier van werken. Ook waardeert hij de balans tussen thuiswerken en in contact staan met de organisatie door op locatie te werken. Dat directe contact is voor hem belangrijk in zijn werk.

Naast zijn werk voelt Jan ook een verbondenheid met EnergieStudent, mede door de bijeenkomsten, zoals barbecues, trainingen en borrels, die worden georganiseerd. Hij zegt dat “EnergieStudent ontzettend waardevol is voor studenten die een klimaat gerelateerde studie volgen, omdat de stichting hen een breed scala aan opdrachten aanbiedt om jezelf op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen”. 

 

Jan versterkt Universiteit Utrechts afdeling energie al sinds Januari

Zakelijk partner worden

Help jouw organisatie en de toekomst van de energietransitie

EnergieStudent worden

Ontwikkel jezelf tot ondernemer binnen de energietransitie