vind een slimme kracht

Zoek je extra handen voor een uitdagende klus?

 

 • Krijg toegang tot een exclusief netwerk van studenten
 • Een ondernemende student passend bij jouw onderneming
 • Versterking van je team met een hoogopgeleide en frisse kracht
 • Financiële administratie uitgevoerd door EnergieStudent

Waarom is een EnergieStudent interessant voor jou?

 • EnergieStudent selecteert gemotiveerde hoogopgeleide studenten die inzetbaar zijn op relevante functies. Studenten hebben vaardigheden op het gebied van data-analyse, (technische/duurzame) projectondersteuning, communicatie, sales, consultancy en het bieden van persoonlijke assistentie.
 • Voor ingewikkelde opdrachten is het uurtarief van EnergieStudenten gemiddeld lager dan voor een ‘reguliere’ inhuurkracht. 
 • EnergieStudenten hebben kersverse academische kennis paraat. De wereld verandert snel en de duurzame sector is volop in ontwikkeling. Met een EnergieStudent heb je de laatste kennis steeds in huis.
 • Meer verbinding van je organisatie met jonge mensen. Ze vormen de toekomst in de duurzame wereld. 
 • Een frisse blik. Beperkte werkervaring hoeft geen bezwaar te zijn. EnergieStudenten zijn nieuwsgierige, leergierige, jonge mensen die met een frisse blik en gezond verstand naar de situatie kijken. Zonder aannames uit het verleden observeren zij wat er gebeurt binnen jouw organisatie. Als je open staat voor hun observaties, zal je positief verrast worden.

   samenwerken met een energiestudent

   Voorstellen van een student

   We stellen een student aan je voor door de CV en de kwaliteiten van de student toe te sturen

   Kennismaking

   Je gaat op gesprek met de student en kijkt of jullie bij elkaar passen

   Akkoord sluiten

   Op basis van de student en de besproken randzaken geef je jouw akkoord

   Samenwerken!

   De student gaat je helpen jouw doelen te bereiken!

   Dit zeggen andere opdrachtgevers

   “Het is leuk om te zien dat ze allemaal nog totaal niet geremd worden door organisatorische beperkingen. Ze komen enthousiast over met leuke ideeën. Uiteindelijk is het aan mij om te bepalen of het haalbaar is. Ik denk dat daar ook de meerwaarde zit van EnergieStudent. Blijf vooral ongeremd oplossingen aandragen voor jullie opdrachtgevers! Beter een idee te veel dan te weinig in mijn ogen. 

   Sjoerd Jans

   Projectleider

   “De studenten kijken met een frisse blik naar zaken, vanuit de wereld die zij tot nu toe kennen en vanuit hun huidige opleiding. Daardoor stellen ze vragen, die ons vanuit een andere invalshoek naar ons project laten kijken. Omgekeerd biedt het meedraaien in de praktijk hen een ervaring die zij weer mee kunnen nemen in hun verdere ontwikkeltraject. Dat maakt de inhuur meer dan een gewone samenwerking. Het voelt als investeren in zowel ons eigen project als in de toekomst van het vakgebied waar we in werken. Het is mooi om daar als sociale corporatie een bijdrage in te kunnen leveren.” 

   Yvette Feld en Martijn Broekman

   “De studenten konden ondanks al het contact op afstand gezien de lockdown enorm vlot zelf op pad met onze opdracht. Ze konden dan zelfstandig aan het werk en wisten wat ze te doen stond. Ze hebben zelfs toen we nieuwe medewerkers hadden deze nog enigszins op weg geholpen. Van beide kanten zijn ze flexibel en dat komt goed uit”

   Menno

   Teamleider

   hulp nodig van een student? laat het ons weten